Videos

2022 Land Rover Range Rover – интериор Екстериор и шофиране (Завръщането на краля)


Преглед

Въпреки че има корени на сините якички, датиращи отпреди повече от половин век, интериорът от висок клас на Range Rover за 2022 г. и първокласната привлекателност на бордюра са проектирани да привличат богати купувачи на бели якички. Въпреки че трансформацията й се прави десетилетия, тази лимузина с кожена подплата е достигнала точка, в която началната й цена е почти шестцифрена, изглежда подходящо да се поиска. Кабината се отличава с превъзходни покрития като кожа, дърво и плътно нарязан килим. И има много техника. Купувачите могат да изберат или редови шест-шестици с турбокомпресор или гръмотевичен 523-hp twin-turbo V-8 двигател, но всички модели се предлагат стандартно с функции, подходящи за офроуд, като система за задвижване на всички колела, задно колело кормилна система и пневматично окачване, което може да се повдига за допълнителен просвет. Малко собственици на Range Rover биха се осмелили да отидат твърде далеч от павирани пътища, но да знаете, че можете, ако искате, всъщност е лукс. В странен обрат, това ново поколение Range Rover, пуснато за моделна година 2022, ще се продава заедно с модел от 2022 от предишното поколение до изчерпване на инвентара.

Какво ново за 2022 г.?
Изцяло новият Range Rover 2022 – да не се бърка с изходящия модел, който също е 2022 – е преработен от основите с актуализиран стил, нови технологични функции и луксозни щрихи. Излизащото поколение Range Rover, което също е модел от 2022 г. и се продава за момента, получава няколко промени за 2022 г. Моделите с дизелов V-6 и plug-in хибрид P400e са преустановени от новата гама на Range Rover, оставяйки редовия шест с турбокомпресор и V-8 с компресор като единствените опции за задвижване. Купувачите вече могат да добавят и по-здрава система за йонизация на въздуха в кабината.
Цени и кой да купя
SE: 105 350 долара
Автобиография: 153 350 долара
Първо издание: $159 550

Land Rover все още не е пуснал подробен списък със стандартните и допълнителните функции на новия Range Rover, но бихме препоръчали да изберете модела Autobiography от средния клас, който несъмнено ще добави няколко търсени артикула, които купувачите на луксозни стоки ще оценят. Например, Autobiography се предлага стандартно с 1600-ватова стерео система Meridian, включваща високоговорители, монтирани в облегалката за глава и активно шумопотискане. Range Rover ще се предлага както с каросерия с къса, така и с дълга база, като ние предлагаме да изберете последния, тъй като създава място за трети ред седалки и по-щедро товарно пространство. Когато разберем повече за това как ще бъде оборудвано всяко от нивата на оборудване на Range Rover, ще актуализираме тази история с повече подробности.

Двигател, трансмисия и производителност
При пускането на пазара новият Range Rover ще се предлага или с 395-конски турбо редови шестцилиндров с 48-волтова хибридна система или нов 4,4-литров V-8 двигател с двойно турбо от 523 к.с. Хибридният задвижващ агрегат от начално ниво се предлага само при базовата комплектация SE, но V-8 е опция за SE и стандартна за моделите Autobiography и First Edition. Land Rover казва, че опция за plug-in хибрид с 434 к.с. ще се присъедини към гамата за 2023 г. и ще предлага до 62 мили шофиране само на електричество; изцяло електрически модел ще бъде наличен от 2024 г. и се казва, че ще има високопроизводителен SV модел, вероятно с по-мощна версия на V-8 с двоен турбо. Когато имаме възможност да тестваме новия Range Rover, ще актуализираме тази история с впечатления от шофиране. Междувременно, излизащият Range Rover, който купувачите все още може да намерят да дебне в участъците на няколко дилъри, може да бъде относителна изгодна сделка.

Икономия на гориво и MPG в реалния свят
Въпреки че оценките на EPA все още не са обявени за новия Range Rover, очакваме новият модел да се придържа тясно към цифрите за икономия на гориво на изходящия модел. Базовият хибриден задвижващ агрегат трябва да достави около 18 mpg градски и 23 mpg магистрали, докато моделът V-8 ще се предлага малко по-нисък и в двете категории. Когато разберем повече за икономията на гориво на Range Rover, ще актуализираме тази история с подробности. За повече информация относно икономията на гориво на Range Rover посетете уебсайта на EPA.

Интериор, комфорт и товар
Подобно на предходното поколение Range Rover, новият модел предлага плюшен интериор, украсен с богати кожи и дърво, но купувачите, които искат по-устойчива кабина, могат да изберат нова опция без кожа, която включва вълна или друг текстил. Интериорът може да бъде подреден за четири, пет или седем места в зависимост от конфигурацията и междуосието.

(Visited 78 times, 1 visits today)