Videos

2022 Brabus G900 Rocket 1 of 25 – Ултра-екзотичен див SUV!


Ракета Brabus G900
В това видео ще се разхождаме, показвайки ви екстериорните и вътрешните характеристики на изцяло новия Brabus Rocket Edition G900 4 matic и също така ще ви позволи да чуете лудия звук на този BRABUS ROCKET!

BRABUS 900 ROCKET ИЗДАНИЕ – “1 ОТ 25”
В продължение на десетилетия етикетът „BRABUS Rocket“ означава както безкомпромисна мощност, така и възможности от следващо ниво. С BRABUS 900 Rocket Edition разширяваме нашата продуктова програма Rocket, като комбинираме производителността на суперавтомобил, готов за писта с пространството и практичността на Mercedes-Benz G-Class по характерния за BRABUS мода. Базиран на Mercedes-AMG G63, този спортен SUV предефинира най-високия клас в каталога на суперавтомобилите BRABUS. Оборудван с новоразработена концепция за аеродинамично подобрение на Widestar, 24-инчови аеродискови колела, управлявана от клапани спортна изпускателна система, изключителен интериор на BRABUS Masterpiece по поръчка и най-новото в авангардни характеристики благодарение на 4,5-литровия BRABUS 900 twin- V8 двигател с турбо, произвеждащ съименника си 662 kW / 900 к.с., BRABUS 900 Rocket Edition е готов за излитане!

ДИЗАЙН И ЕКСТЕРИОР. РАЗПРЕДЕЛНА АЕРОДИНАМИКА
ПРЕДСТАВЕНО В ДВА СТИЛА BRABUS
Определящ смелия външен вид на чисто новия BRABUS 900 Rocket Edition е специално изработен, новоразработен вариант на подписа на екстериорната концепция BRABUS Widestar. Проектиран не само да придаде на SUV допълнителен атлетичен външен вид, но и неговата хиперпространствена аеродинамика, този специално създаден дизайн включва специален, изцяло въглероден преден спойлер, подобрен от персонализирани странични клапи, който преоткрива емблематичното лице на автомобила, като същевременно намалява повдигането на предния мост при него. зашеметяващо високи скорости, което от своя страна води до безупречна стабилност при управление. Отзад подчертано спортно, монтирано на покрива крило, както и персонализиран дифузор, увеличават максимално пълния аеродинамичен потенциал на изцяло новия BRABUS 900.

Дефиниран не само от отличителната си боя на BRABUS в „Signature Black“ или „Stealth Grey“, това уникално преобразуване на каросерията се характеризира и с вниманието към детайлите. Елементите от въглеродни влакна около издатините на калниците на предната и задната ос подчертават преосмисления външен дизайн на Widestar. Съвпадащи с неговия привкус на ракетен кораб са рестайлизираните двойни странични тръби, рамкирани от открита карбонова облицовка с интегрирана ROCKET Launch Ambience Light за допълнителен спортен и екстравагантен външен вид. Не на последно място, отличителната радиаторна решетка с интегрирани RAM-AIR всмукатели, ROCKET Startup Glow и осветено лого ROCKET, както и нашите червени ивици, гарантират безпогрешния вид на BRABUS.

(Visited 175 times, 1 visits today)